İçeriğe geç

Asperox Sarı Güç Hangi Lekeleri Çıkarır

Asperox Sarı Güç neleri temizler?

Fırın, ocak, davlumbaz, aspiratör, musluk, lavabo, mutfak tezgahı, mutfak dolabı, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, alüminyum, paslanmaz çelik, tencere ve tavalar, bahçe mobilyaları, PVC, motosiklet, bisiklet ve araba jantları gibi araçlarda üretilen petrol ve gaz, kirleri temizlemek için güvenle kullanılabilir.

Asperox Sarı Güç leke çıkarır mı?

Özel olarak geliştirilen formülü sayesinde Asperox Çok Amaçlı Genel Temizleyici, evinizdeki tüm yüzeylerde, banyoda, mutfakta, lavaboda, tezgahta, duvarda, halıda, koltukta, parke ve PVC’de, perdelerde ve tüm döşemelerde çamaşırlardaki lekeleri, gömlek yakası ve kol kirlerini çıkarmak için güvenle kullanılabilir.

Asperox Sarı Güç ve asperox mavi güç farkı nedir?

Bu serinin Yellow Power’ı inatçı yağ kalıntılarını temizlemede oldukça etkiliyken, bir diğer türü olan Blue Power ise kireç veya pas gibi kirleri temizlemede oldukça başarılıdır. Ayrıca Asperox genel temizlik ailesinin çok amaçlı temizleyici ürününü değerlendirebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Asperox nerelerde kullanılmaz?

Ocak, davlumbaz ve fırın gibi yüzeylerde! Ocak, davlumbaz ve fırın gibi yüzeylerde!

Sarı güçle koltuk silinir mi?

Temizlenecek suya Asperox Yellow Power ekleyerek nemli bir bezle koltuklarınızı silebilir, böylece etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Sarı güçle mutfak dolabı temizlenir mi?

Yüzeyleri silin: Mutfak dolapları, ocak ve fırın gibi yüzeyleri silmek önemlidir. Bu yüzeyleri sıcak su ve bulaşık deterjanı kullanarak bir bezle temizleyin. Yağlı lekeleri çıkarmak için Asperox Yellow Power Degreaser kullanın. Temiz bir bezle kurulayın.

Asperox Sarı Güç camlarda kullanılır mı?

Ocak, fırın, aspiratör, davlumbaz, musluk, lavabo, mutfak tezgahı, mutfak dolapları, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, alüminyum, paslanmaz çelik, tencere ve tavalar, bahçe mobilyaları, PVC, motosiklet, bisiklet, radyatör, duvarlar, PVC pencere kenarları (çerçeveleri), spor ayakkabılardan kalan yağ ve kirler…

Asperox Sarı Güç pas söker mi?

Asperox Yellow Power, yağ, pas ve kirli yüzeyleri 5 saniyede anında yok eder.

Asperox Sarı Güç duvar silinir mi?

Artık kalorifer peteklerinden, çocuklarınızın boyadığı duvarlardan, mutfaktaki duvarlardaki yağ lekelerinden, sigara dumanından kaynaklanan kir ve lekelerden endişe etmenize gerek yok. Duvarlarınızdaki lekelere Asperox Yellow Power uygulayıp bir süre bekledikten sonra nemli bir bezle silerek temiz duvarlara kavuşabilirsiniz.

Sarı güç İsrail malı mı?

Ev temizlik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren yüzde 100 yerli sermayeli şirket Beyaz Kağıt’ın pazar lideri markası Asperox, “Sarı Güç” lansman kampanyasıyla dört ödüle layık görüldü.

Asperox Sarı Güç araba kaportasında kullanılır mı?

Ayrıca Asperox Yellow Power ile artık araba koltuğunuzda leke oluşması korkusu olmadan yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Asperox hangi ülkenin malı?

Sparx Türkiye’nin %100 yerli bulaşık makinesi kapsülü üretimi Asperox tarafından yapılmaktadır. Projenin Önemi ve Beklentiler Bulaşık makinesi kapsülleri Türkiye’de üretilmeyen ve dünya çapında sınırlı sayıda üretilen bir üründür.

Asperox Sarı Güç mermerde kullanılır mı?

Ocak, fırın, davlumbaz, aspiratör, musluk, lavabo, mutfak tezgahı, mutfak dolapları, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, alüminyum, paslanmaz çelik, tencere ve tavalar, bahçe mobilyaları, PVC, motosiklet ve bisiklet gibi araçlar ve araba jantlarından yağ ve kiri temizler, temizlikte tereddüt etmeden kullanılabilir.

Asperox ile çamaşır suyu karıştırılır mı?

Cam temizleyici, tuvalet temizleyici, bulaşık deterjanı gibi kimyasal temizlik ürünleri asla çamaşır suyu ile karıştırılmamalıdır. Bu karışımın ürettiği klor gazına en ufak bir maruziyet bile ciddi solunum ve göz sorunlarına yol açabilir.

Asperox Sarı Güç banyoda kullanılır mı?

Asperox Uygulaması: Duş kabinini talimatlara göre temizlemek için Asperox ürününü kullanın. Genellikle bir sprey şişesi veya köpük uygulaması kullanılarak kire püskürtülür ve birkaç dakika etki etmesi beklenir. Bekleme süresi, ürünün kirle etkileşime girmesine ve inatçı lekeleri yumuşatmasına yardımcı olur.

Asperox sarı güç camlarda kullanılır mı?

Ocak, fırın, aspiratör, davlumbaz, musluk, lavabo, mutfak tezgahı, mutfak dolapları, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, alüminyum, paslanmaz çelik, tencere ve tavalar, bahçe mobilyaları, PVC, motosiklet, bisiklet, radyatör, duvarlar, PVC pencere kenarları (çerçeveleri), spor ayakkabılardan kalan yağ ve kirler…

Asperox sarı güçle buzdolabı temizlenir mi?

Buzdolabınızın arkasındaki radyatörleri temizlemek istiyorsanız Asperox Yellow Power sprey sıkabilir, bir süre bekledikten sonra temiz suyla temizleyebilirsiniz.

Asperox sarı güçle araba içi temizlenir mi?

İç temizlik: Öncelikle aracınızın iç kısmındaki tüm nesneleri çıkarın ve yerlerine koymak üzere bir kenara koyun. Daha sonra aracın koltuklarını ve döşemelerini elektrikli süpürgeyle temizleyin. Zemindeki tozu ve kiri iyice vakumlayın. Daha sonra fayanslardaki lekeleri Asperox Yellow Power ile temizleyin.

Asperox sarı güç pas söker mi?

Asperox Yellow Power, yağ, pas ve kirli yüzeyleri 5 saniyede anında yok eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir