İçeriğe geç

150 Numarası Kime Ait

150 ne için aranır?

Bireyler CİMER’e e-Devlet Kapısı, ALO 150 telefon hattı, mektupla ve şahsen başvuruda bulunabiliyor. CİMER’e yapılan başvurular ilgili kurum ve kuruluşa hızla iletiliyor ve başvuruya yanıt veriliyor.

150 arayınca ne olur?

“Alo 150” hattı üzerinden kaymakamlıklara ve bakanlıklara ulaşılamıyor. “Alo 150” numarası bir ilimizden arandığında o ilin valiliğindeki halkla ilişkiler görevlisi telefonu açacaktır.

Alo 150 neresi?

Telefonla başvuru (ALO 150): Başvuru sahibi, ALO 150 telefon numarasını arayarak CİMER’e başvuruda bulunabilir.

150 neresi?

Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) Başvuru Portalı, e-Devlet Kapısı, ALO 150 telefon hattı, mektup, faks ve diğer iletişim kanalları üzerinden sesli, elektronik veya yazılı olarak elde edilen kişisel verileri, Kanunda belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde işlemektedir.

Alo 150 ne işe yarar?

Başvuru sahibi ALO 150’yi aradığında, başvurucunun bulunduğu ilin Valiliğindeki CİMER personeli çağrıyı yanıtlayacak, başvuruyu yönlendirici sorularla kayıt altına alacak ve doğrudan ilgili kamu kurumuna iletecek veya ön değerlendirme için başvuruyu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na gönderecektir.

150 kimin telefonu?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı CİMER temsilcisine bağlanamıyorum. CİMER’e şikayette bulunmak istediğim için 150 numarasını aradım ve telesekreter 1 dakikadan fazla konuştu…

CİMER ceza verir mi?

Danıştay’ın BİMER veya CİMER’e başvuran memurlara disiplin cezası verilemeyeceğine ilişkin kararı Bilgi edinme başvurularında herkese yönelik, memur olsun veya olmasın, bir başvuru süreci düzenlendiği için üst makamlara başvuran memura, görevini zayıflattığı gerekçesiyle ceza verilemez.

CİMER hangi şikayetlere bakar?

Millet ile devlet arasında güçlü bir iletişim köprüsü oluşturma amacıyla kurulan Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), vatandaşlarımızın dilekçe ve bilgi edinme hakkı başta olmak üzere, devlet politikalarıyla ilgili her konuda görüşlerini ifade edebilecekleri kapsamlı bir hizmet sunuyor.

Cimere ne tür şikayetler yapılır?

Cimer, vatandaşların ilgili kamu kurumlarında yaşadıkları sorunlarla ilgili şikayet, istek ve önerilerini iletebilecekleri bir sistemdir. Cumhurbaşkanlığı bu sistemin tam merkezindedir. CİMER, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi” anlamına gelir.

150 CİMER nedir?

CİMER, Anayasa’da güvence altına alınan dilekçe hakkı ve bilgi edinme hakkının kullanılmasını kolaylaştırmak amacıyla kurulmuş bir halkla ilişkiler uygulaması olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’nin kısaltmasıdır.

150 nerenin kodu?

Internationale VorwahlenSNLändernameTelefonvorwahl149Ägypten20150Mongolei976151Moldawien373152Monaco37776 weitere Leitungen

150 nasıl aranır?

TELEFONLA KAYIT “Alo 150” numarasını sabit telefondan veya cep telefonundan arayabilirsiniz.

CİMER iletişim numarası nedir?

CİMER Çağrı Merkezi üzerinden başvuru yapılamaz. Çağrı Merkezi’ni arayarak başvuru prosedürleri hakkında bilgi alabilir, başvurularınızın durumu hakkında bilgi alabilir ve idari danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. CİMER Çağrı Merkezi’ne 0312 590 20 00 / 0 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

CİMER hangi saatlerde hizmet veriyor?

Haftanın 7 günü, günün 24 saati arayabilirsiniz. MEB İletişim Merkezi hangi konularda hizmet vermektedir? Bakanlığımız kapsamındaki bilgi, görüş, öneri, sorgulama, başvuru desteği ve her türlü idari konularda hizmet vermektedir.

Türkiye’nin telefon kodu kaç?

+90Türkiye / Ülke kodu

155 ne zaman aranır?

155 Polis İhbar Hattı: İlgili numarayı arayarak; şikâyet, şikayet ve suç şüphelerinizi dile getirebilir, ayrıca trafik kazaları ve trafik kural ihlallerini bildirebilirsiniz.

CİMER iletişim numarası nedir?

-Telefonla başvuru: Başvuruda bulunmak isteyen kişi ALO 150 telefon hattını arayarak başvurusunu CİMER’e iletebilir.

Bilgi almak için 155 aranır mı?

Hemen 24 saat beklemeden 155 numaralı polis acil numarasını arayın ve durumu anlatın. Çocuğunuzun adını ve soyadını, yaşını, giyimini ve ten rengini ve çocuğunuzun varsa özel özelliklerini belirtin ve aramaya devam edin.

CİMER hangi saatlerde hizmet veriyor?

Haftanın 7 günü, günün 24 saati arayabilirsiniz. MEB İletişim Merkezi hangi konularda hizmet vermektedir? Bakanlığımız kapsamındaki bilgi, görüş, öneri, sorgulama, başvuru desteği ve her türlü idari konularda hizmet vermektedir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Weber In Bürokrasi Kuramı Nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir